Idag erbjuder jag tjänster i tre former där fokus ligger på att inspirera och dela med mig av min erfarenhet och kunskap. Varje uppdrag blir specifikt, då dina/era behov är det centrala!

Kontakta mig för upplägg & pris!

Inspirationsträning

Varför?

Har du eller ni kört fast i er träning och behöver något nytt för att få in ny energi, nytt sätt att tänka och/eller hjälpa er att förtydliga er filosofi?

Hur? 

Jag gör en research kring laget och era behov för att nå bästa resultat. Sedan kommer jag till er och genomför träningen där ni får upplägget med förklaringar och tips att tänka på i varje övning. Konkreta verktyg för er att fortsätta arbeta med. 

Vad?

Ni får en intensiv och strukturerad inspirationträning med en touch av HandbollsMalin!

Föreläsning

Varför?

Behöver ni ny inspiration och/eller är intresserade av att ta hjälp av min erfarenhet och kunskap som MasterCoach utbildad? Jag vill med min passion kunna förmedla min resa vidare för att lyfta och utveckla andra!

Hur? 

Vi kommer fram till vilket ämne som ska vara i fokus för att bemöta era behov utifrån min kompetens.

Vad?

En timme, en dag, beroende på vad ni önskar – kommer ni att få inspiration och verktyg för att kunna agera i praktiken!


Säsongs- / Träningsupplägg

Varför? 

Blir det för mycket administration och ni känner en stress att få ihop den där säsongs- och/eller träningsplaneringen? Vill ni hellre vara på golvet och bara utföra träningarna och matcherna? Då vill jag hjälpa er för att ge planeringen en mening. En god planering ger en effektiv utveckling!

Hur?

Tillsammans hjälper jag er att forma en planering som utgår ifrån er vardag, grupp och ambitioner. Målet är att ni ska äga planeringen och jag ger er verktygen för att få den levande. 

Vad?

En strukturerad planering med en röd tråd och riktiga verktyg för att kunna bemöta planeringen/visionerna /filosofin!

Saknar du något eller får idéer om hur jag skulle kunna hjälpa dig/er – Kontakta mig!