Behöver du lite inspiration vad du ska köra för aktiviteter med laget? Här har du vad jag körde med Nit/Hak Dam, vilket var väldigt uppskattat. Förberedd dig bara på att gå in som rollen “Testledare” och att spelarna kommer bli ganska högljudda😉

“Bäst i Test” i Sverige är ett av mina absolut favoritprogram och jag älskar att se hur kändisarna försöker lösa de olika breven. För det är breven som är det speciella, utmanarna läser upp sitt brev och sedan ska de utföra det som står. Som “Testledare” bestämmer man hur snäll man vill vara med ledtrådar etc. Jag var inte snäll! Till min hjälp hade jag min “Chef” med mig, Ellen, som styrde över poängen och var nog lite tuffare än mig 😉

Klicka in på filen nedan för att se breven vi utförde. Dessa brev har jag fått av boken jag köpte “Bäst i Test – 199 tester för hemmabruk”.

Lycka till / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *