Så fort livet egentligen går, menar inte att ni ska få ångest😉 men egentligen är det rätt otroligt vad livet rullar på, det var precis vår och jag hade mitt första samtal med Nit/Hak, och nu är jag här, flytten är över, bilen blev fixad, Cosmo chillar och trivs rätt bra och jag lever i en dröm jag länge drömt om, att flytta till ett nytt land för att studera en ny kultur, träffa nya handbollsmänniskor och se hur det är helt enkelt.

I helgen ska vi spela Follo Cup, det blir våra första matcher tillsammans men också de första matcherna för tjejerna på väldigt länge. Norge har ju som vi vet haft strängare restriktioner än Sverige när det gäller att stänga ner under Coronan. Vi alla är verkligen förväntansfulla och att bara få spela match är nog det som värdesätts mest just nu.

Det är rätt skönt för oss att spela 3 matcher så tidigt på säsongen och se vart man ligger, och sen se vad som blir nästa steg att fortsätta utveckla. Det blir ett bra kvitto, som jag brukar säga.

Jag har inte heller coachat en match på ett bra tag vilket ska bli spännande och se. Men framförallt är jag sjukt spänd på att följa detta laget, tjejerna, Ellen (assisterande) och klubben. Alla är så sjukt motiverande och det inspirerar verkligen mig, det är coolt!

Hoppas ni får en grym helg, kanske ska ni också spela era första matcher på väldigt länge✌🏼 / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *