Till sommaren flyttar vi till Norge, till Hagan och ska coacha Nit/Hak damer i 2 div. främst. Sedan har vi även 3 div och några matcher till, så det ska verkligen bli häftigt att få ta del av en ny kultur, nya människor, ny miljö!

Att flytta till Norge är en dröm, EN DRÖM SOM GÅR I UPPFYLLELSE! Det känns otroligt häftigt men samtidigt ganska overkligt på något sätt. Sommarprogrammen är skickade till laget och jag ser verkligen framemot att träffas i augusti, köra igång och se vad vi kan skapa tillsammans.

Det bästa av allt är att denna drömmen kommer nu, efter jag fått driva HandbollsMalin ett tag, på egen hand och jobba ännu mer med mitt ledarskap blandat med affärsutveckling. Detta har fått mig att inse vilka erfarenheter jag verkligen fått med mig och hur jag faktiskt kan använda dem idag. Det är verkligen något jag lärt mig och tar med mig – jag har enormt mycket erfarenheter och jag ha valt att känna frustration över saker och ting på olika sätt, men idag, nu har jag jobbat hårt för att vända detta till något positivt, till något som jag kan lära mig av.

Ofta får man höra att man lär sig med tiden, man lär sig av sina misstag etc. Visst det kan stämma, men det stämmer inte om man inte väljer att se vad tiden gett en, vad erfarenheterna faktiskt har gett dig och hur vi väljer att se på tiden och erfarenheterna. Detta har verkligen min bästa vän Annie hjälpt mig med, hon är otroligt smart, otroligt driven och sådär konkret och tydlig när vi har alla våra samtal. Det har hjälpt mig att välja att se på mitt liv ur ett annat perspektiv, vad hade jag kunnat göra, vad har jag lärt mig av detta, vad har detta gett mig och hur tar jag detta vidare.

Detta sätt får mig att bli mer av den jag är – lösnings-fokuserad, glad och sådär sprallig! Det mår jag bra av!

Vad har du för erfarenheter?

Hur väljer du att se på dina erfarenheter och hur kan du dra nytta av dem? Vad har du gjort för att det ska ha blivit bra/dåliga resultat, vad kan du ta med dig för att göra liknande situationer bättre till nästa gång?

För jag kan lova er, känslan kan vara att man är “Omgiven av idioter” – men så är inte fallet😉 Hur kan vi vända detta tankesätt och se situationerna som något bra, något positivt och att alla runt dig, oss, är bidragande till ens egna utveckling?

I wish I knew then, what I know now / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *