Då är det dags att göra nästa samarbete offentligt, där vi också första gången träffades i höstas för två inspirationsträningar. Häftigt vad en inspirationsträning kan leda till och framförallt de nya kontakter man får, otroligt vilka härliga människor jag får stöta på.

En av dessa härliga människor är Fredrik Wahlström som nu verkar som Utbildningsansvarig i Vassunda IF Handboll. Efter en träning med hans gäng F07 i höstas har relationen växt till något stort, ett helhetsprojekt som går under namnet “Handbollslyftet 2023”. Fredrik har ett fantastiskt engagemang för föreningen, att skapa möjligheter för spelare och ledare att att utvecklas. Fredrik är stort bidragande till att detta projekt gått i hamn och det känns otroligt häftigt att få gjort denna resan fram till idag med honom. Han har mycket erfarenheter kring näringslivet och projektledning vilket känns otroligt tryggt. Vi kompletterar varandra väldigt bra vilket är inspirerande. Nu väntar resan tillsammans med Fredrik och Vassunda IF!

Vad innebär detta samarbete?

Handbollslyftet 2023 sträcker sig på tre år där vi ska arbeta med förenings-, ledar-, och spelarutveckling. Inledningsvis börjar vi med 1 år tillsammans där jag kommer att besöka föreningen 1 gång i månaden och driva träningar med alla lagen. Så en vecka i månaden kommer jag befinna mig i Stockholm/Knivsta, vilket ska bli väldigt spännande. Blir nästan Stockholmare på deltid då😉

I början på februari körde vi ett träningsläger tillsammans där jag körde 17 träningar fredag till söndag med de flesta lagen i föreningen. Den helgen var något som jag aldrig upplevt tidigare. Det var så otroligt härligt att möta föreningens alla ledare och spelare under två pass var och känna den utvecklingen vi gjorde tillsammans. Jag fick sån glädje och energi efter varje pass så jag blev aldrig trött, det var helt otroligt. Att jag nu ska få träffa dem oftare och vara med på deras resa framåt känns riktigt häftigt.

Träningslägret är stort bidragande till varför jag vill göra detta samarbete med Vassunda IF. Jag fick en trygg bild om vart de befinner sig och möjligheten att träffa alla dessa spelare, ledare och föreningsmänniskor igen och igen och igen känns självklart.

Dessa två samarbetena jag nu ska göra tillsammans med Vassunda IF och Bålsta IF är just att detta är två föreningar i samma region vilket gör det ännu häftigare att se resultaten av arbetena. Hur vi tillsammans kan stärka denna handbollsregion!

Stort TACK Vassunda IF för förtroende, nu kör vi! Vi ses i april/maj🥳

Leadership is not about being in charge.

Leadership is about taking care of those in your charge (Simon Sinek) / M 

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *