Ojoj, vad tiden springer iväg – TROTS den här pandemin vi lever i. För mig susar verkligen tiden förbi och huvudet har kokat på max de senaste dagarna, vilket också gjort att jag har inte hunnit skriva något speciellt i bloggen. Jag är inte den typen som vill eller måste skriva varje dag, eftersom jag vill att inläggen ändå ska ha någon mening tänker jag.

Huvudet har kokat, jobbat långt in på kvällarna/nätterna för att jag snart ska kunna presentera något nytt – det är enormt stort för mig och ännu häftigare är det att jag redan kommit såhär långt och företaget har inte ens hunnit fylla 1 år. Detta är något slags bevis eller vad man ska säga att behovet finns där ute i idrotts-Sverige och de behovet/behoven vill jag verkligen möta för att skapa en bättre plattform för idrotten, för alla ideella krafter som verkligen kämpar och sliter.

Men något jag just nu verkligen längtar efter, är att att stå på golvet med min pipa runt halsen och driva träningar. Detta ska jag få göra redan nu på torsdag faktiskt, tillsammans med Aranäs Onsala F09 ska vi köra ett pass sen 3 till under veckorna framöver. Det ska verkligen bli så skönt att komma bort från datorn, planering osv. för att faktiskt få utföra det som jag verkligen älskar! Sen har jag också 2 träningar inbokat med Mölndals HF F09 och sen bär det faktiskt av till huvudstaden vecka 17, där jag verkligen får möjligheten att göra det jag älskar – driva mängder av träningar.

Så ser HandbollsMalins liv ut just nu! Kom faktiskt på nu i skrivande stund att jag har ett presentkort på ett spa här i Göteborg som kanske snart är dags att använda och fira med… Vet definitivt vem jag ska ta med mig, hon börjar på A och slutar på nnie 😍

Ha en fortsatt skön vecka allihop!

Never get so busy making a living that you forget to make a life / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *