Hur klarar man av 25 träningar på 7 dagar med 25 olika behov? Ja, det var en utmaning kan jag lova men efter en bra natt med god sömn och sovmorgon idag, så känner jag redan – VI GÖR DET IGEN!

Att åka iväg sådär och verkligen vara helt inställd på att jobba fullt ös med träningar och ge så mycket av mig själv och min kunskap känns så värdefullt. Så häftigt när man kommer hem och ser och känner vad man åstadkommit med, all feedback som ger HandbollsMalin möjligheter att fortsätta sin väg framåt – hur häftigt som helst!

Utmaningen är fortfarande att få allt att gå ihop, att hitta lösningar på hur jag kan fortsätta jobba med min passion och samtidigt se till att maten finns på bordet. Samtidigt ser jag inte det som några problem, jag har blivit väldigt optimistisk för att jag vet vad som driver mig och då tänker jag att då är det bara att hitta lösningar på det. Det ska gå!

Att ge mycket av mig själv har nog alltid varit så, jag vill alltid leverera och se till att jobbet jag gör blir uppskattat av mottagaren/mottagarna. Annars är det svårt att se vitsen med hela tycker jag. Samtidigt på vägen får jag en enorm energi och bekräftelse på mitt jobb, som också ger mig möjligheter att fortsätta utveckla mig som privatperson, tränare/ledare och HandbollsMalin som företag. Det är riktigt coolt, samtidigt som det är jobbigt och tårar kan rinna på kinderna ibland. Men de situationerna blir färre och färre vilket känns otroligt häftigt.

Och jag lovar er, jag ska inte gå in i väggen eller ta slut på mig – jag har mycket energi kvar kan jag lova😉 Och jag fylls ju bara på med mer efter jag fått vara ute hos er! Helt fantastiskt!

Nu är det helg, jag & Cosmo ska se till att mysa och försöka ta det lite lugnt! Ha en fin helg ni med!

Never be ashamed of a scar. It simply means you were stronger than whatever tried to hurt you / M

Kategorier

Comments are closed