Jaa… att bygga strategi för ett företag är ju helt nytt för mig, jag känner mig vilsen faktiskt. Eller snarare, jag blir vilsen av allt helt plötsligt – vad håller jag på med, ska jag göra detta, vad ska jag göra och hur, var börjar jag osv. osv. Detta blandat med en idag, hård självkritik. Ja, ni förstår kanske vilken tuff utmaning det är.
Jag är definitivt en känslomänniska och ibland kan jag nog inte riktigt acceptera det, eftersom det hämmar mig i vissa situationer. Jag tänker ibland att det är bara att ta bort känslorna så är allt löst. Istället för att acceptera att jag är en känslomänniska så försöker jag istället med självkritik ta bort det…

Att acceptera saker är ju en del av ledarskapet, en del av sitt personliga ledarskap. Man brukar säga att man måste börja med sig själv och absolut det stämmer i grunden, att må bra själv ser ju till att man kan göra succé. Det är dock väldigt lätt att hjälpa, stötta, råda och driva andra än att se till sig själv i första hand.

Strategin är definitivt bra för mig, den är viktig eftersom det kan hjälpa mig som känslomänniska. Att man har fokus på rätt saker, att man gör det man mår bra av, att man jobbar på det sättet som tar en framåt. Det är ju 2021 så nu ska vi se till att det blir ett effektivt och roligt år!

Idag blir plutten, hjärtat, snutte, älsklingen 4 år och ja jag menar Cosmo😍 Vi har hållit ihop i hela 4 år och det är inte förens nu som jag börjar förstå på riktigt allt han gör för mig. Det låter kanske lite illa, men är man en driven och passionerad person är det lätt att köra på, bara gasa. Jag har börjat komma in i en period att det måste bli lite förändring på det, för att just kunna njuta mycket mer av tillvaron som finns idag.

Se till att njut av din tillvaro, se till att ta vara på det du har och det som får just dig att må bra!

Sometimes, you need to step outside, get some air, and remind yourself of who you are and who you want to be / M

Kategorier

Tags:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *