Det är måndag och jag sitter här i soffan och kollar ut över mitt golv. Bara massa AIR-body gubbar överallt. Min första leverans är hämtad där jag fått bra kontakt med det tyska bolaget som tillverkar dessa gubbar, MGT Sports GmbH. Och nu när jag sitter här kommer jag ju på att jag bör utveckla min hemsida ytterligare, för att det ska bli lätt att se vad HandbollsMalin faktiskt gör. Bara att sätta igång!

2020

Året 2020 har verkligen rullat på och jag har fått många uppdrag på vägen vilket är oerhört kul och spännande. Det har varit väldigt nyttigt och viktigt för mitt självförtroende, där jag fått insikten att jag är på rätt väg. Alla jag har träffat och pratat med har verkligen inspirerat mig så otroligt mycket på alla sätt och vis. Det får mig att känna mer hunger att fortsätta och utveckla mig själv och det jag håller på med. Vart sen vägen bär återstår och se helt enkelt…

Från att ha startat upp bloggen och framförallt Instagram-kontot den 16 januari, till att idag bli bokad på träningsläger, inspirationsträningar, personlig träning/stöttning och försöka mig på Youtube känns lite overkligt, men samtidigt som något helt naturligt. Att starta eget företag har väl egentligen alltid funnits som en dröm, men kanske något jag aldrig riktigt trott att jag ska göra – precis som att köpa hund, vilket jag gjorde det med.

Jag började med enskild firma, där jag mellan hopp och förtvivlan, panik och tårar skulle lämna in allt till skatteverket och allt vad det nu heter, för att registrera företaget. Det är inte lätt när man inte har alla kunskaper och ska knappa sig fram till allt – men det löste ju sig och nu kör vi AB istället.

29 olika föreningar/lag/personer har jag hunnit med att skapa ett band mellan. Det har varit allt vad sporten innebär – allt ifrån att möta människor med elitambitioner till ambitioner där bredden och oavsett nivå är välkommen. Och jag kan lova, att varenda spelare, varenda ledare och förening jag ha mött på vägen har gett mig så otroligt mycket kunskap om handbollen, om sporten och om samhället.

Att göra något man verkligen brinner för är inte alltid så lätt. Och jag trodde att jag var den enda personen på hela jordklotet som aldrig kommer hitta den där vägen framåt. Men se, det gjorde jag och jag tänker fortsätta. Ingenting har kunnat stoppa mig hitintills och därför kommer jag heller inte tillåta att något ska göra det.
HandbollsMalin skapade vägen framåt och jag kan äntligen efter alla mina år, som spelare, som ledare och som människa känna ett stärkt självförtroende, ett självförtroende som värmer i hela kroppen.

Och vet ni vad det allra bästa är? Det är vi tillsammans, ni och jag som skapat denna vägen framåt – och för det vill jag bara säga:

Stort TACK för att ni valt att vara en del av framtiden – jag ser framemot ett nytt år med er!

Gott Nytt År / M

Kategorier

Tags:

2 Responses

  1. Stort tack för att du har varit med och bidragit till utvecklingen av HK Ankarets P08. Vi har verkligen fått in extra kompetens med dig såväl handbollsmässigt, ledarmässigt som personligt. Nu ser vi fram emot ett positivt och kul 2021! Gott Nytt Handbollsår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *