Näst sista dagen för årets adventskalender och tiden har gått otroligt snabbt.

Instagram: https://www.instagram.com/p/CJImBxMl5aK/?utm_source=ig_web_copy_link

Det är en tuff period vi nu går in i när alla Idrottshallar stänger ner fram till 24 januari, som är det datum de flesta nu förhåller sig till. Det roliga är att det är fler som undrar hur den där Corona Turneringen går till. Den är till just för att fortsätta hålla gemenskapen i laget och få in lite tävlingsmoment, eftersom vi nu inte får spela matcher. Kicka in i inlägget nedan för att veta mer:

Dagens lucka innebär:

Årets sista ledarskapstips där du ska få öppna kuvertet du lagt under granen, från övningen i lucka 17. Öppna kuvertet och läs vad du har skrivit.

  • Vilka reflektioner har du haft sedan dagen du skrev ner det som triggar dig? Har det skett någonting i din hjärna som du tidigare inte tänkt på?
  • När du läser vad du skrivit, vad tänker och känner du då?
  • På vilket sätt skulle du kunna hantera din reptilhjärna på ett optimalt sätt, så att du inte agerar i affekt?
  • Vilken kunskap skulle du behöva mer av för att kunna hantera din reptilhjärna?

Klicka in på lucka 17 för att läsa vad övningen innebar:

Jag hoppas dessa olika tipsen har kunnat ge dig någon chans att fundera, reflektera och arbeta med ditt ledarskap. Är man intresserad av att få kvalité på utvecklingen bör man fundera och jobba med sig själv och sitt ledarskap – det kommer inte av sig själv.

Tipsen jag har gett under adventskalendern är väldigt bra och relativt enkla saker att börja fundera över – det är alltså ingen svår uppgift och jag tror att medvetenheten om hur vi leder är väldigt viktigt för att kunna nå bättre resultat.

Imorgon är det julafton, Kalle Anka och en massa julmat – och sist men inte minst ska vi öppna den sista luckan, nr. 24…

I’m not telling you it is going to be easy, I’m telling you it’s going to be worth it / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *