Godmorgon på er alla! Idag är det den 8:de december och det innebär i vanlig ordning att vi ska öppna lucka nr. 8…

Instagram: https://www.instagram.com/p/CIh1X5fFEl4/?utm_source=ig_web_copy_link

Streamify: https://handbollsmalin.streamify.io/play/broadcast/1336251539521536000

Det här med ledarskap är som jag skrev kring lucka 5, så viktigt och något man verkligen använder sig av varje dag – om man vill. Om ni vill utveckla ert ledarskap och bli medveten om hur ni kan leda bättre, ska ni följa dessa Ledarskaps Tips som ni får under december. Gör gärna uppgifterna och ta vara på Corona-tiden när det inte är lika mycket gemensamma träningar och matcher. Ditt ledarskap kan göra så att dina spelare inte tappar motivationen i en kris – som tex. Corona.

Bra mall att använda sig av:


Personligt ledarskap; hur du leder dig själv och vad du vet om dig själv kan skapa magi i ditt ledarskap till dina spelare. En självinsikt som är tydlig, klar och genuin är viktig för att skapa förståelse för andra. Jag fick till mig av en spelare en gång “Alla är inte som dig Malin”, och den kommentaren ligger hela tiden i min hjärna och gnager. Varför? Jo för jag vill verkligen hitta sätt att leda de människor som inte är som mig. Där personligheterna skiljer sig lite eller väldigt mycket, och det är en utmaning att hitta nycklarna, men också extremt spännande. På vägen lär man känna sig själv ännu mer – om hur man kan balansera sina egenskaper.

Knowing yourself is the beginning of all wisdom / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *