Det är måndag och det är 7:de december och dags för lucka 7…

Streamify: https://handbollsmalin.streamify.io/play/broadcast/1335833077045264384

Instagram: https://www.instagram.com/p/CIfML3llnnB/?utm_source=ig_web_copy_link


?Corona Turnering:

Varför? Eftersom det är många barn/ungdomar inom idrotten som inte får lov att träna tillsammans med sitt lag pga. Corona skapar vi en Corona Turnering istället. Det ska hjälpa oss känna delaktighet, gemenskap och ha något att sträva efter, eftersom man inte får spela matcher. Skapa en tävling som kan ge motivation inom laget att fortsätta träna på egen hand.

Hur? Jobba 2 & 2 och utför träningspass tillsammans, varje träningspass tillsammans ger 2 mål. Inom laget kan ni skapa intern tävling – hur många mål gör varje par/lag på en vecka osv. Bestäm själva om ni kör en eller två veckor. Rekommenderar att inte köra för lång period – belöningen ska vara relativt nära i tid. För lång period (som Corona) kan tappa motivationen.

Vad vinner man? Inom laget kan tränarna vara med och bidra med moroten, vad man vinner varje vecka. Detta ska skapa motivation till att fortsätta sin träning. Träning behöver kroppen alltid oavsett om man drömmer om att blir proffsspelare eller bara spelar handboll för det är kul.

Vad kan ni vinna av HandbollsMalin? Om ni lägger ut er träning, taggar inlägget med @handbollsmalin & #coronaturnering är ni med om möjligheten att vinna ett klädpaket från Erima. Klädpaketet delas ut under december, när det är dags att belöna ert hårda arbete.

Final! De som antar utmaningen och taggar sin träning är också per automatik med och utmanar om en plats i finalen… Det vill ni inte missa! Finalen utspelar sig på julafton???

För inspiration kan ni kolla in Åhus Handbolls A-flickor: https://www.instagram.com/ahushandbollsfa/

Önskar ER alla STORT LYCKA TILL i turneringen / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *