Sådär ja, det är 2:a Advent och vi närmar oss slutet på 2020. Ett speciellt år men är det bara jag som tycker det gått otroligt snabbt? Jag vet inte riktigt, men jag påverkas inte så värst mycket av saker som händer som jag verkligen vet att jag inte kan påverka. Det berör mig inte. Menar inte att jag inte bryr mig, men jag blir inte negativt berörd på det sättet att jag tillåter det förstöra livet. Det är som det är och viktigast att man hittar lösningar under tiden.

Där är mer min utmaning att saker som jag tror mig kunna påverka, som jag egentligen inte kan påverka, kan jag lägga enorm energi på.

Det är dags att ge er det Bästa tipset någonsin!

Dags att öppna lucka nr. 6…

Streamify: https://handbollsmalin.streamify.io/play/broadcast/1335511483580153856

Instagram: https://www.instagram.com/p/CIc5W3ulQI5/?utm_source=ig_web_copy_linkLife is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving (Albert Einstein) / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *