Idag är det den 5:e december och det är dags för lucka 5…

Instagram: https://www.instagram.com/p/CIaLvLJl3IT/?utm_source=ig_web_copy_link

Streamify: https://handbollsmalin.streamify.io/play/broadcast/1335135796750974976

Något som jag mer och mer har börjat inse är att ett medvetet ledarskap måste man ha hela livet oavsett vad man gör, om man nu vill ha goda eller givande resultat. När jag är ute med Cosmo, min hund och han går lös då tränar vi mycket på vår kommunikation. Är jag inte då medvetet om hur jag ska leda honom för att stärka banden, tappar vi vår tillit. Istället tappar man tålamodet för att man inte tycker att han lyssnar och då blir det också konsekvenser som man kanske inte riktigt vill ha. Ju oftare jag tappar tålamodet ju skörare blir också vår relation, vilket leder till att han kommer lyssna mer sällan på mig. Och såhär fungerar det på våra spelare också.

Att bygga en relation med stark tillit kommer att ge ett ännu bättre resultat kort- och långsiktigt!

I lucka 5 presenterar jag adventskalenderns första Ledarskaps Tips:

Och för att göra jobbet så enkelt för er som möjligt har jag skapat en mall till er som ni kan använda er av:


Lycka till!

Knowing yourself is the beginning of all wisdom / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *