Det är idag 4:de december och det innebär såklart att lucka 4 ska öppnas…

Streamify: https://handbollsmalin.streamify.io/play/broadcast/1334639842163687424

Instagram: https://www.instagram.com/p/CIXe-f1lOv9/?utm_source=ig_web_copy_link

Nu ska jag jobba och förbereda helgens luckor, sen bär det av till Skåne för tre inspirationsträningar – HK Ankaret P10, HK Ankaret F06 och HK Ankaret P08.

Med tanke på mitt engagemang så vill jag alltid väldigt mycket och när det inte riktigt går ihop då får man vara ärlig helt enkelt. Jag kommer tyvärr inte hinna göra någon 2:a adventsfilm, om ni nu förväntar er detta. Men ni kommer kunna få följa med på Instagram en hel del istället. Det tar lite tid för mig att redigera filmerna, eftersom jag alltid vill att det ska bli så bra som möjligt och då tar det tid. Så mitt julbak och julmys kommer att finnas på Instagram storie? #julmedhandbollsmalin

Ha en grym helg allihopa och ta hand om er!

If you can dream it you can do it! / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *