Igår öppnade jag första Corona-tipset som innebär att man inom laget skapar en Corona Turnering, kolla mer på Instagram för information.

Idag är det 3 december och det är dags att öppna lucka 3…

Streamify: https://handbollsmalin.streamify.io/play/broadcast/1334248958632919040

Instagram: https://www.instagram.com/p/CIU5Hg8F7S3/?utm_source=ig_web_copy_link

Idag startar EM för våra svenska Damer och först ut möter dem Tjeckien, 20:30 på Tv6/Viaplay. Ska bli kul att se mästerskaps-handboll. Som ni säkert har hört eller läst så är det endast kvinnliga domare som ska döma matcherna, vilket rent ut sagt är skrämmande att det ens får tillåtas! Det blir så fel när jämställdhet missuppfattas så hårt och djupt, men det tillåts…

Jämställdhet handlar om att alla ska få lika förutsättningar att nå en “nivå”, där kompetens är det väsentliga – inte könet. Hur kan man missuppfatta jämställdhet såhär hårt? Var någonstans felar det?

Det handlar inte om att man ska lyfta fram kvinnor bara för att, bara för att man vill visa att man satsar på kvinnor. Det är absolut inte det de handlar om. Vet ni vad det handlar om? Jo, det är förutsättningar att ge alla samma chans, där alla har lika stor chans att nå något – sen är det kompetensen, ambitionen och drivkraften som får styra tänker jag – inte könet!

HUR vi jobbar med förutsättningar, det är det som ska förändras och utvecklas mot ett jämställt tänk som betyder att man är oberoende av könet. Tänk på det!

The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch & do nothing (Albert Einstein) / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *