Det är 1:a december och det är alltså 24 dagar kvar till julafton. Är det nu man ska börja tänka på vad man önskar sig, är det nu man ska plocka fram leksakskatalogen och skriva sitt namn på ALLT man önskar sig? Ibland kan man tro att jag fortfarande är 10 år…

Men vad gömmer sig bakom lucka 1 då? Det är dags att presentera årets första lucka…

Streamify: https://handbollsmalin.streamify.io/play/broadcast/1333549259542233088

Instagram: https://www.instagram.com/p/CIPqrnUF7h4/?utm_source=ig_web_copy_link

Det är ständigt en kamp om hur vi ska överleva denna corona-period, speciellt ungdomarna som inte får träna. Motivationen tryter, inga matcher får spelas och moroten till att träna är inte alls lika stor längre… Så hur ska vi överleva?

Smart strategi:

  1. Du spelar handboll för det är väldigt roligt – CHECK!
  2. Det du inte “hinner” med eller finns tid till när du tränar handboll – lägg fokus på detta. Är det att lägga mer tid på skolan, familjen, Netflix, styrketräning ute i skogen eller en kopp te med en bra bok så gör detta. Ta vara på denna tiden och se det som en liten “semester”, upptäck något nytt.
  3. Gör inte detta till någon stor katastrof, utan våga ta det för vad det är – var nyfiken på vart detta kan leda till. Det ena utesluter ju inte det andra, tänker jag.
  4. När Corona är över så ska du ha sett till att du har mängder med energi för att börja spela och träna handboll igen – DU SKA VARA REDO från topp till tå!

Any fool can know. The point is to understand (Albert Einstein) / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *