Nu sitter jag är i min soffa, på den enda platsen som det inte ligger massa grejor på… Det är verkligen saker överallt, ett riktigt kaos kan jag lova. Men kanske är okej att det är lite kaos eftersom slutresultatet kommer blir “En jul med HandbollsMalin”!! Hur skoj är inte detta?! Det var ju så kul att ni var många som svarade på om ni tyckte jag skulle göra en adventskalender.

Nu är jag inte riktigt på humör eftersom jag inte får till det inredningsmässigt, det är något som inte stämmer… Skulle behöva ett stort hus eller något!

Kiruna-filmen del 1 är under uppladdning till Youtube. Ska bli kul och se vad ni tycker. Det är väldigt roligt att sitta och redigera filmer, använder Final Cut vilket passade mig mycket bättre än Adobe Premiere Pro.

Hur kommer “Jul med HandbollsMalin” fungera då?

Jo det tänkte jag berätta för er här, så häng med:

Varje dag kommer jag att öppna en lucka från adventskalendern, där det kommer att bjudas på många tips för ledare, spelare, tips kring Corona, utlottning, specialövningar och på självaste Julafton öppnas en alldeles speciell lucka – det får ni inte missa!

Ni kommer att få följa med på när jag julbakar lussebullar, pepparkakor och annat gott. Även lite pyssel måste vi få in för att få en sådär härlig julkänsla. Helt enkelt får ni följa på hur en jul med mig kan se ut

Med detta vill jag inspirera er att se tiden vi lever i nu positivt och hitta saker man kan göra istället – för allt kommer att lösa sig till sist, så är det alltid. Förhoppningsvis få er att tänka lite på annat än bara den där Corona-skiten som ställer till det. Det är bara vi själva som väljer om det ska påverka oss så negativt så vardagen blir tråkig. Hoppas detta kan hjälpa er??

Var kan ni se allt så att ni inte missar något?

På Instagram, Youtube och Streamify.

Instagram: https://www.instagram.com/handbollsmalin/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCkPOikwPuASaEcIpogXIOgA

Streamify: https://handbollsmalin.streamify.io/play/collections/1331643336083111936

Nu ska jag återgå till att få till detta kaoset här hemma, ni kommer att förstå vad jag menar när jag släpper videon om hur förberedelserna gick. Ta hand om er alla ni!

Whatever you decide to do, make sure it makes you happy! / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *