Det har redan kommit in en del förfrågningar vilket är helt fantastiskt? Tror jag måste boka in en vecka till i Stockholm…

Hur ser schemat ut än så länge då?

Måndag:
17:00-18:00 GT Söder F06/07

Tisdag:
Karlstad Skåre HK F05

Onsdag:
Bålsta IF P05-07

Torsdag:
Junis lag

Fredag:
18:30-20:00 Sollentuna P04 (P16)

Lördag:
Helgdag med Vassunda IF F08 och F07

Söndag:
10:00-12:00 Laura Sanchez med Hand The Ball, Kvarnbackaskolan i Kista

Det här med att inspirera andra, stötta och utveckla är riktigt roligt! Det är extremt utvecklande för mig och mitt ledarskap. Det arbetet jag har gjort med Cathrin Bäckstrand kring ledarskap och personlig ledarskap ser jag mer och mer har gett mig en helt fantastisk och stabil grund. Ledarskapet är så otroligt viktigt för att nå effektiv utveckling med kavlité.

En podd som jag blev rekommenderad att lyssna på är Passion Talks – en podd om ledarskap, företagskultur och hur man skapar engagerade arbetsplatser. Det jag fastnade framförallt för var just PASSIONEN, där jag verkligen kan känna igen mig själv – känns så JAG! In och lyssna:Upptäck världen runt dig! / M

Kategorier

Comments are closed