Det är imponerande när man möts av andras ledares engagemang. Jenny Swahn imponerade stark på mig när hon tog kontakt med mig och vill ha lite tips och råd kring hur man gör en vettig grovplanering för hennes tjejer 8-9 år – hur jag tänker, vilka frågor jag ställer mig själv som ledare osv. Detta för att hon ska kunna få ut så mycket som möjligt av sitt lag? Grymt! Läs vidare för att lära känna Jenny lite mer:

Mitt motto som ledare:

Säg vad du menar och mena det du säger!Vem tränar du idag?

Åkersberga HK F 8/9 år

Vem är du?

42 år, gift och mamma till 2 döttrar. Arbetar som fysioterapeut och älskar träning.

Tränarutbildning?

Basutbildning

Varför är du tränare, vad driver dig till att vara tränare?

Först och främst är det fantastiskt roligt att få vara en del av min dotters fritidsaktivitet. Att få lära känna hennes kompisar på ett annat sätt än att bara vara mamma. Men det är också enormt utvecklande för mig som person. Jag ställs inför utmaningar både i relation till barnen, tränarkollegor samt föräldrar.

Vad lägger du fokus på när du jobbar med lag?

Alla har en roll och en funktion. Laget hjälps åt och på plan behövs alla sorter. Min främsta uppgift är att se till att alla barnen i laget känner sig viktiga och sedda. Lyckas jag med det kommer även barnen att se varandra och uppskatta varandras olikheter. Att de dessutom lär sig hantera sin kropp och en boll är rolig bonus. 

You are amazing / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *