Som ni kanske har sett har jag skaffat en sida på Streamify där jag kommer lägga upp alla övningar som jag lägger upp på Instagram samt Webinar och föreläsningar jag håller i. Det är en grym sida där jag kan samla allt jag filmar och kategorisera videos så det blir enkelt för er att hitta det ni söker.

Till min sida på Streamify: https://handbollsmalin.streamify.io/play/

För att hitta kategorierna får man gå in på “Alla samlingar”. En övning kan alltså ha fler kategorier och jag slipper att välja om det ska bara vara försvar, anfall eller teknik tex. Vilket är riktigt skönt då många av de övningar jag har innehåller fler kategorier.

Detta innebär att jag inte kommer använda YouTube-kanalen och vara aktiv där för er information☝? För mer info om vad Streamify är för något klicka in på länken nedan:

https://www.streamify.io

If you can’t stop thinking about it, don’t stop working fot it / M

Kategorier

Tags:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *