Just nu är det mycket planering för veckorna framöver. Imorgon kör jag en inspirationsträning med HK Aranäs P06 och sedan på onsdag åker bilen upp till Stockholm för en inspirationsträning för Vassunda IF P07. Verkligen kul att möta olika handbollskulturer och nya människor.
Till helgen sedan blir det Bosön där vi ska avsluta MasterCoach utbildningen och därefter bär det av mot Bankeryd i Småland. Det blir nästa veckas arbetsplats som avslutas med två inspirationsträningar med HK Ankaret F06 som har träningsläger i Burseryd. Riktigt spännande att få träffa detta gäng igen och följa upp lite av det vi gjorde under min vecka i Skåne. Kul också att få möjligheten att följa deras utveckling.

Vecka 36 och 37 befinner jag mig sedan i Karlstad för att komma igång med Skåre HK:s flickor 05. En ny roll och ett nytt uppdrag som jag inte tidigare har varit med om, vilket känns lite stressigt och nervöst. Vill verkligen få till det så bra som möjligt och ge se mycket av mina kunskaper och erfarenheter som möjligt. Det blir en utmaning för mig att balansera detta på den tiden vi har tillsammans, och såklart som alltid balansera detta med mitt engagemang ?

Hoppas ni där ute har kunnat börja komma igång med er försäsongsträning och är redo för en förhoppningsvis bra säsong, trots Corona.

You give life to what you give energy to / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *