Är man alltid på topp? Svaret på den frågan skulle jag kunna säga att svaret alltid blir nej, men ändå får man för sig att alla andra är på topp non-stopp. Eller är det bara jag?
Under min tid som tränare har det funnits toppar och dalar, toppar där jag känner mig UNSTOPPABLE och dalar när jag bara vill GE UPP. Det är säkert helt naturligt, men det blir en väg, en resa att lära sig hantera för att fortsätta kunna utvecklas och nå sina drömmar.

Så hur hittar man en väg som fungerar?

Jag bestämde mig för att efter i julas gå ut med en enkät till spelare, ledare och personer som har haft med mig att göra på olika sätt. Jag valde 9 frågor som behandlar mig som tränare och ledare. Man bestämde själv om svaren skulle vara anonyma eller inte, samt om jag får använda svaren offentligt med eller utan deras namn. Jag valde att vända mig till personer som har utmanat mig på eller ett annat sätt och som jag upplevt en genuin relation med. Mitt behov var just att få konkreta och genuina svar som jag kommer ta åt mig oavsett om det är kritik eller positiv feedback, men det viktigaste – att känna att jag kan ta med mig svaren som en push i rätt riktning framåt för att utvecklas.

Vad man nu bestämmer sig för att göra för att utvecklas framåt, är det viktigaste att man vet varför man gör det och veta att vilken väg man väljer styr också konsekvenserna/följderna av det fortsatta arbetet, tänker jag.

De svar jag fick finns på https://malin-andersson.se/referenser/

Det var perfekt för mig att läsa igenom svaren härom veckan för jag upplevde att jag var i en dal. Jag blir berörd av äkta varor och det är precis det svaren är! Svaren visar på vad man kan förvänta sig av mig? Vilket känns tryggt för vidare samarbeten jag inleder.
Nu blir det strax en långpromenad med Cosmo, kanske får hitta något nytt område att gå i, han börjar väl tröttna på Eriksbergskajen… eller så är det jag som behöver något nytt… Vi får se!
Ha en fin helg, nästa inlägg kommer i början på nästa vecka??

Be the best version of you / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *