Skåre HK F05

Nu skulle man kunna säga att HandbollsMalin är igång som företag på riktigt? – första uppdraget är i hamn och det är Skåre HK Flickor 05 som jag ska stötta. På hemsidan erbjuder jag nu tjänster i olika former beroende på vad man vill ha hjälp med. Detta kommer i dagsläget innebära att jag kan arbeta med fler föreningar/spelare och organisationer samtidigt – det är bara min tid som styr.

Det kändes fantastiskt när Mattias Nord, Skåres lagledare kontaktade mig för att få in spetskompetens och inspiration i deras lag. En grymt uppdrag som jag redan nu vet att det kommer utveckla mig och mitt ledarskap, men även att jag ska få chansen att dela med mig av min erfarenhet och kunskap till ett stort gäng tjejer och ledare. Jag fastnade för hur de har arbetat med laget fram till idag, bredd-tänk och skapat värderingsord som de tagit med in på träningarna. Min utmaning kommer att vara att ta vara på deras arbete fram till idag, för den är otroligt viktig för att vi tillsammans ska kunna skapa en effektiv utveckling och fortsätta resan framåt. Så nu börjar mina förberedelser för att bemöta laget på bästa möjliga sätt!

Skåre HK är en klubb i Karlstad, det är väl där alla säger att solen alltid lyser – eller?! Det passar mig bra att ha möjligheten att byta arbetsmiljö då och då. Det blir också trevligt att få besöka en ny stad (läs hall?) och nya handbollsmänniskor samt deras kultur!! Det tog ju mig ett bra tag att besöka Stockholm City när jag hade Tumba och även här i Göteborg, den enda vägen jag kunde utantill i 1 år var till Önneredshallen…

Hur ett uppdrag kan se ut:

  • Jag kommer att kicka igång försäsongen under två veckor där jag bor i Karlstad, det blir en grym rivstart för hela gänget
  • Säsongsplanering
  • En träning varannan vecka i Karlstad
  • Deltar på USM samt matcher nära Göteborg
  • Under samarbetet har laget och jag full kontakt, bollar tankar och idéer för att få ut så mycket som möjligt av samarbetet

Hör av er om ni är nyfikna på att ta hjälp av mig??


Ledarskap är handling, inte position / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *