Mitt första inlägg i bloggen – fantastisk känsla! Det ska bli kul att få dela med mig av mitt liv som handbollstränare, min vardag och de utmaningar jag har varit med om och ställs inför. Jag hoppas att ni ska gilla det ni läser och förhoppningsvis kan jag inspirera er och framförallt andra kvinnliga spelare och ledare. Trevlig läsning!

En av mina drömmar som gick i uppfyllelse – IFK Tumba Handboll Herrar Allsvenskan 17/18.

Igår avslutade jag min andra modul av tre på Mastercoach-utbildningen, den högsta tränarutbildningen man kan gå i vår handbollsvärld. En fantastisk utbildning där jag går tillsammans med andra grymma handbollstränare. Tredje modulen är i sommar och efter det är jag förhoppningsvis godkänd och redo för nya utmaningar.

2010 bestämde jag mig för att bli tränare och därefter har allt gått väldigt snabbt. Jag började med Baskursen och sen har jag kört på i full fart att genomföra TS1, TS2 och TS3 som är Svenska handbollförbundets steg för att bli legitimerad handbollstränare. Så man kan väl ändå säga att jag firar 10 år som tränare nu ? Tiden går väldigt snabbt och jag tror det är viktigt att inte bara köra på utan att faktiskt njuta av resan jag befinner mig i. Kanske inte alltid så lätt, men jag tror att det kommer vara en avgörande del framöver i min personliga utveckling. En sak som ni kommer kunna följa, den personliga utvecklingen jag har gjort och befinner mig i.

Bloggen är nu igång och som sagt jag hoppas kunna inspirera er!

FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT / M

Kategorier

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *